Upplev Shadow of the Colossus som åskådare

Om du inte skaffat Shadow of the Colossus än är det okej. Jag är inte arg, bara lite besviken. För din skull.
Om dina magiska kunskaper tryter kan det vara svårt att trolla fram en Playstation 4 och spelet ifråga, så jag har en lösning åt er!

Det är det andra spelet som utvecklades av Team ICO, under ledning av Fumito Ueda. Nyligen släpptes en remake på spelet, där Bluepoint Games har byggt upp spelet på nytt, från grunden. Med bättre kontroller, vackrare grafik och en fantastisk tidsresa som tar oss tillbaka tretton år, till originalet.

Efter releasen av Last Guardian är det här fortfarande det absolut bästa spelet i studions historia. Det är ett sällsamt och öde äventyr som bjuder på en väldigt egen upplevelse. Om ni inte har lust att spela spelet (varför!?) så kan ni ta del av en genomspelning där ni under tystnad får uppleva den berättelse och dramaturgi som gör spelet så unikt här. För det är vad det här är – du spelar inte Shadow of the Colossus. Du upplever det.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.