Uppvärmning inför Diablo III: Reaper of Souls med 50% exp!

Hypen för Diablo III:s release för snart två år sedan var monumentala och spelet sålde i drivor. Blizzards helvetiska alster hyllades men det dröjde inte länge innan kritiken bubblade upp – här menar jag inte den legendariska Error 37 – utan den dåliga looten och aktionshuset, något som fick mig personligen att tröttna.

Nu efter två(!) år har folket på Blizzard äntligen uppdaterat spelet med ett bättre system för loot och den 18 mars amputerar de det sjuka aktionshuset. För att fira den nya patchen 2.01 – eller som plåster på såren, beroende på perspektiv – får nu alla 50% bonus på exp. Utöver bättre loot för patchen med sig ett nytt paragon-system, clan och kollektivmöjligheter och omarbetade karaktärsegenskaper.

Så om du hade tänkt köpa expansionen Diablo III: Reaper of Souls 25 mars är det här ett perfekt tillfälle att värma upp och hamstra lite loot och tjäna några paragon-nivåer. Bonusen till exp är bara tillfällig såklart och är tillgänglig fram till expansionens release. Jo, just det, det här gäller bara PC och Mac.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.