Utvecklarna bakom World of Tanks tackar sina spelare

World of Tanks har vunnit sin tredje Golden Joystick! Med flest röster i kategorin “Still Playing” plockade de hem sin tredje vinst, vilket har fått utvecklarna att “aha-uppleva” ögonblicket. Givetvis var detta inte möjligt utan ett hängivet community så utvecklarna skickar ut ett stort, varmt tack till alla spelare där ute. Den passion och energi som läggs på World of Tanks av spelare har varit en stor upplevelse för utvecklarna och detta är ett tydligt bevis på hur långt både teamet och spelarna har kommit tillsammans.

Det är otroligt belönande för oss att se er support. Att skapa spel är en lång och kämpig process och ni är skälet till att vi gör det. Vi är bränslet som håller oss igång! Ni har hjälpt oss hitta vägen genom sju år av uppgångar, nedgångar, inspiration och torka av densamma. Vi fortsätter lyssna på er och utveckla spelet vi alla älskar så mycket.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.