Artikeln är ett betalt samarbete:
Vad för utrustning behövs för gaming?

Har du precis upptäckt världen med gaming och hittat spel på datorn du gillar att spela? Kanske den dator du har idag inte håller måttet, då många spel behöver en hel del för att kunna köras. Du kan om du vill satsa på begagnade IT-utrustning, eller så satsar du på att köpa helt nytt. Det allra viktigaste är så klart själva datorn, samt att du har en bra skärm, en mus och ett tangentbord.

Ofta talas det om att göra en hel gaming setup. Detta är något många av de mer seriösa spelarna gör. Det handlar då om att ha en bra gamingdator, gamingskärm, tangentbord för gaming, musmatta för gaming, gamingheadset, gamingbord och gamingstol. Därtill finns det de som även satsar på handkontroller, joysticks och annat.

Kom igång med din gaming

Om det är så att du vill bli mer seriös med din gaming och ditt spelande, så kan det vara bra att investera i en riktigt bra gamingdator. Här kan du välja mellan att köpa en färdigbyggd, eller ta hjälp via bygga en dator tjänst, eller så bygger du den helt själv.

Sedan är det bra att ha minst en skärm. Dock finns det de gamers som gärna har både två och tre skärmar för att spelet ska kunna upplevas på bästa sätt.

Givetvis är det ett måste att ha ett bra tangentbord anpassad för att spela med. Många föredrar den så kallade mekaniska varianten, som ger snabbare respons. En bra mus är även det ett måste samt en musmatta att ha den på.

Om du ska spela tillsammans med andra så är det även bra att satsa på ett bra gamingheadset.

Det vi nämnt ovan, det är en bra start för att börja med gaming. Men det finns så klart en massa andra tillbehör som kan vara roligt att ha, så som en bra stol att sitta i och mycket mer.

0 Delningar

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.