Vinn ett besök i Skylanders-studion!

Activision ger alla barn chansen att besöka studion där de svenska rösterna till Skylanders SWAP Force spelas in!

Tillsammans med Eurogamer bjuder Skylanders in alla barn till en stor teckningstävling med chans att vinna fina priser! Allt barnen behöver göra för att delta är att rita sin favorit-Skylander, ta hjälp av mamma eller pappa för att ta en bild på teckningen och lägga upp den på Facebook, Instagram eller Twitter under hashtaggen #MinSkylander. Tio finalister väljs sedan ut och får sina teckningar publicerade på Eurogamer.se, där en jury från redaktionen utser en vinnare.

Den lyckliga vinnaren* får ett exklusivt Skylanders-paket med SWAP Force starter pack samt en resa till Skylanders-studion i Stockholm för en unik chans att få se hur det fungerar när de svenska rösterna till Skylanders spelas in, samt träffa den svenska rösten bakom bland annat Spyro!

Dessutom utses ett antal teckningar till andrepristagare som vinner en av jättefigurerna från Skylanders GIANTS. Alla de vinnande teckningarna kan även få äran att visas på Skylanders officiella sida på Facebook.

Alla vinnare kontaktas i anslutning till sin teckning på Instagram, Facebook eller Twitter. Tävlingen pågår till den 2 oktober. OBS! Tänk på att teckningar som publiceras från låsta konton inte syns i feeden och inte kan delta i tävlingen.

Lycka till!

 

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

TV- och datorspel har varit en passion för mig i hela mitt liv. Jag började spela redan vid två års ålder på farsans NES och har sen dess byggt upp ett stort intresse för det. Att skriva har jag tyckt om att göra under en lång tid men det ska alltid vara på mina villkor så nu när jag kan förena det med spelandet är det underbart!

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.