VM i StarCraft II, 15-16 September i Globen

”Det här blir den största arena-showen i e-sportsammanhang som någonsin har anordnats i Europa”, skriver Aftonbladet om den kommande Europa-finalen i StarCraft II som kommer att hållas på globen i Stockholm den 15-16 september. Tävlingen är ett samarbete mellan Blizzard och Dreamhack. Med nästintill en halv miljon kronor i potten – närmare bestämt 60 000 dollar – så kommer de 32 semifinalisterna även att slåss om en av de nio platser som kommer att ta dem vidare till den stora finalturneringen i Shanghai den 17-18 november.

Tomas Hermansson, Dreamhacks chef för e-sport, nämner till Aftonbladet att det här är en otroligt stor händelse och att liknande evenemang vanligtvis ”brukar hamna i länder som Tyskland eller Frankrike” samt att risken är stor att en svensk finalist går vidare. Av de 32 spelaren är endast tre svenskar, som vi får hålla tummarna för. För ett måttligt ödmjukt pris på 320:- kan man redan nu beställa platser till evenemanget via ticnet, och ifall man inte kan infinna sig så kommer Aftonbladet att föra en live-stream som kommer att vara tillgänglig på deras hemsida.

Källa: Aftonbladet

0 Delningar

1 Kommentar

  1. Hej. Vi har två flygbiljetter med SAS till Shanghai 11-25 nov direkt flyg ! Billiga. Ring 0739532917

    Svara

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.