Wargroove får gratis DLC – datum bekräftat

Bered er på trubbel

WargrooveAdvance Wars-tvillingen som utspelar sig i en fantasyvärld – kommer att få ett gratis nedladdningspaket med namnet Wargroove: Double Trouble. Bland det nya innehållet finns en ny storykampanj som går att köra i samarbetsläge (både online och i samma soffa), tre nya befälhavare, två nya trupper och ett gäng uppdrag. Dessutom lägger utvecklarna till ett Quick-Play-läge för onlinespelande, offentliga och privata multiplayerlobbyer, ett nytt tema för användare att skapa banor i samt lite ny musik.

Paketet släpps samtidigt som en ny balanspatch och datumet du ska hålla reda på är den 6 februari, nästan på dagen ett år efter Wargroove först släpptes. Wargroove finns tillgängligt på PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One och PC, med en fysisk utgåva på de två förstnämnda. Du kan se en släpptrailer för Double Trouble i sidhuvudet.

Spelade du Wargroove när det kom? Eller tog du draken vid hornen när den fysiska utgåvan släpptes? Personligen har jag inte köpt det ännu, men det barkar åt det hållet.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.