Warhammer 40,000: Boltgun – en boomer shooter som blandar nytt med riktigt gammalt

Focus Entertainment och Auroch Digital släpper detta stilistiska skjutarspel ur Warhammer 40k den 23 maj.
Hälso- och rustningspaket som om det vore 1993.

För Imperiet!

Boltgun, ett helt nytt spel i Warhammer 40,000-serien, tar dig på ett retrodoftande actionäventyr ur förstapersonsperspektivet. En boomer shooter i sin sanna bemärkelse fokuserar Boltgun på rörelse och snabbhet, likt skjutarspelen från 90-talet. Du plockar hälsopaket och rustningspaket för att hålla dig vid liv och nyttjar en arsenal av vapen och förflyttningstekniker för att slakta, dräpa, spränga och köra färs av motståndet.

Inkvisitionen kallar dig till tjänstgöring – i stort sett ännu ett självmordsuppdrag. Platsen är Graia, en industriplanet, som har infiltrerats och tagits över av demondyrkande kultister, förrädare från Imperiet och monstruösa demoner. Axla rollen som en veteran ur Sternguard-ordern med en lojal Servo-skalle vid din sida. Dräp demoner och rensa kättare med helig vrede, sågsvärd, plasmagevär och andra ikoniska vapen. Endast i döden är du permitterad från tjänst.

Warhammer 40,000: Boltgun är utvecklat av Auroch Digital, en brittisk studio med bland annat Mars Horizon och Brewmaster på meritlistan. Boltgun blir utgiven av Focus Entertainment den 23 maj till Playstation 4 och 5, Xbox Series X|S och One, samt PC och Nintendo Switch.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.