Ny trailer för The Expendables 2

[youtube id=”pKSVBaBxmFs” width=”600″ height=”350″]

Även om jag inte kände någon större tillfredsställelse av den första The Expendables-filmen så får man ändå erkänna att det var ganska vågat att sätta ihop filmhistoriens största actionhjältar i en enda packad rulle. Nu när uppföljaren, The Expendables 2, är på intågande så har det också bubblat upp nyheter om det medföljande officiella spelet. Spelet kommer att vara en prequel till filmen och vara en nedladdningsbar titel till PSN, XBLA och PC.

Av trailern att döma så kommer gameplayet vara snarlikt Dead Nation med top-downvy blandat med tredjepersonsvy, många vapen och packade actionscener. Det verkar också ligga stort fokus på co-op och flerspelarläge vilket överlag ser ganska häftigt ut. Spelet kommer att släppas något tidigare på PSN (1 augusti) medan XBLA och PC får vänta ända tills den 17 augusti.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.