World of StarCraft utannonserat!

Äntligen har Blizzard beslutat sig för att göra ett MMORPG av våran älskade spelserie StarCraft, i samma stuk som World of Warcraft med några förbättringar. World of StarCraft kommer att låta spelare ladda in sina karaktärer från WoW vilket alltså betyder att de två spelseriernas historier för första gången kommer att sammanflätas. Handlingen beskrivs vagt i pressmeddelandet:

”En mystisk portal har öppnat sig i Azeroth, som leder tusentals år in i tiden till några år efter händelserna StarCraft 2. Orcer och människor måste nu för första gången samarbeta för att försvara sig mot de onda Zerg och högteknologiska Protoss. Äntligen kan spelare ta sina gamla karaktärer ut i rymden för att utforska nya fantastiska planeter.”

Spelet är i tidigt utvecklingsstadie men planeras att släppas någon gång redan 2014 till PC och Wii U.

Är ni lika upprymda som vi är?

0 Delningar

1 Kommentar

  1. Det här var väl ett aprilskämt för några år sedan:) Dock utan tvisten att wow och sc skulle sammanflätas:)

    Svara

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.