WRC 8 kallar på experthjälp från eSporten

Bigben och Kyloton har satt några av sina toppspelare på plats för att förfina spelet på alla plan. Under de dagar som spelarna fått känna och klämma på alphan så har de haft en del att säga till om. De har fått känna av hur vädret fungerar, hur vägarnas motstånd är och allt som kan påverka känslan i WRC 8. Riktigt kul att utveklarna verkligen lyssnar på spelarna och tar till sig all information som nu går att få för att skapa sitt bästa racinglir någonsin!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Stor spel- och filmentusaist som prompt hävdar att pixel- och spritegrafik är det bästa som hänt världen. Utvecklar småspel, fotar och pysslar med musik alldeles för mycket. Anser att spel är konst, tar gärna upp diskussionen med folk som anser otherwise. Utöver det en rätt chill, kaffeberoende (maler egna bönor!) gamer som inte backar på utmaningar. Orerar gärna högt och ljudligt om Hideo Kojimas briljans och Metal Gear-seriens storhet.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.