Zombieliret State Of Decay ser dagsljus

Undead Labs spel State Of Decay börjar se dagsljuset och det är med stor iver jag väntar på releasen. Allting har gått åt skogen och livet som du känner igen det är som bortblåst. Det är bara några få överlevare kvar och man måste tillsammans försöka att samarbeta för att överleva och föra mänskligheten vidare. Vi kommer att få springa runt i en dynamisk öppen värld där vi får frenetiskt leta efter mat, vatten, skydd, ammunition och hjälpa andra överlevande i nöd. Spelvärlden ändrar sig beroende på dina moraliska val och hur du spelar. Många dörrar kommer att vara öppna då man kan gå in i allt från små affärer och plocka på sig sina favoritchips till att braka in i den lokala polisstationen och roffa åt sig en hagelbrakare. Att skapa sig en såkallad safezone kommer inte att vara lätt för när du väl har börjat bygga upp din lilla grupp med folk du räddat så kommer det att föras en hel del oljud vilket i sin tur kommer att locka till sig massvis utav hungriga zombies. Kommer du att överleva den tuffaste zombie-apokalypsen världen har skådat?

Spelet kommer att släppas till PC och Xbox 360. Något datum är inte spikat än men det ska komma någon gång under 2013.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Min största skräck som liten var att jag skulle växa upp och glida ifrån mina kära spel men istället utvecklades mitt förhållande till spelandet och jag är nu mer inbiten än någonsin. Jag brinner för sportspel, adrenalinfylld racing och snygga FPS spel.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.