Då var Destiny 2 officiellt

Destiny

Playstation 3 Playstation 4 Xbox 360 Xbox One
9

Världsklass

9.5

Användarbetyg

Då var Destiny 2 officiellt

Då var Destiny 2 officiellt

Bara några dagar efter att den italiensk teknikkedjan Lega läkte en till synes officiell affisch för Destiny 2 har Bungie själva erkänt spelet. Som bilden förtäljer ser det ut som att mänsklighetens tillflyktsort är under belägring. Rökpelare tornar upp mot himlen och stora eldar lyser upp den gudalike Traveler. Kan det vara så att Cabal invaderar? Eller har ett nytt hot uppstått?

Utöver det är det inte mycket annat som syns förutom den enorma tvåan som tydligt förmedlar att det är en uppföljare det handlar om. Än så länge känner vi inte till några detaljer kring Destiny 2, men förhoppningsvis är det här en förvissning om en nalkande utannonsering.

För mer information om Destiny 2 när det blir tillgängligt, bokmärk Varvat och gilla oss på Facebook.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Glömt lösenord

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com