Destiny 2: Lightfall trailer piskar upp stämningen inför tisdagens release

Snart smäller det! Destiny 2: Lightfall är bara runt hörnet och här är en trailer för att sätta stämningen.
Det här är vad du får för att du jiddrar med oss.

Gör som the Witness och bevittna denna actionspäckade trailer som sätter tonen på Destiny 2: Lightfall. På tisdag den 28 februari, efter ett dygns underhållsarbete, går Destiny 2 igång igen klockan 18:00 och då med Lightfall i fullt fokus. Ta dig till Neomuna och ge Calus smisk med den nya snärtiga kraften Strand. Samtidigt rullar Season of Defiance igång, där vi får hjälpa folket hemma på jorden att försvara och evakuera folket.

Läs mer om Destiny 2: Lightfall på Bungies hemsida.

Destiny 2 ser stora förändringar till balansering och kvalitet när Lightfall släpps, samt har flera framtida uppdateringar planerade över 2023. Personligen ser jag fram emot möjligheten att skapa och spara builds i en ny meny, men andra spännande funktioner blir ett rankingsystem för spelare som på ett tydligt sätt visar var en given spelare har upplevt i Destiny.

På tisdag fortsätter min resa i Destiny i varje fall, vi ses då!

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.