Det går bra nu – The Elder Scrolls Online: Gold Edition har släppts

Det går bra nu – The Elder Scrolls Online: Gold Edition har släppts

För några veckor utannonserades en stor guldutgåva av The Elder Scrolls Online, komplett med originalspelet och alla fyra tilläggen. Utgåvan finns nu tillgänglig och fungerar som en smidig påfart till onlinerollspelet. Utgåvan släpps för det rekommenderade priset €59.99 på konsoler och €49.99 på PC.

För mer detaljerad information av innehållet, klicka här.

För de som redan äger en kopia av originalspelet går det att uppgradera sig med Guilds and Glory-paketet som också innehåller de fyra tilläggen Imperial City, Orsinium, Theives Guild och The Dark Brotherhood. Paketet säljs för 4,500 crowns, spelvalutan som motsvarar cirka 250 SEK. Priset är att jämföra med summan av de separata tilläggen som är 9,500 crowns, motsvarande 450 SEK.

The Elder Scrolls Online finns ute nu till PC, Playstation 4 och Xbox One.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Glömt lösenord

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com