Det här är The Freedom Chronicles till Wolfenstein II

Det här är The Freedom Chronicles till Wolfenstein II

Är du sugen på mer Wolfenstein II: The New Colossus? Då finns det en hel del gott att vänta!

Bethesda gick idag ut mer mer information om kommande DLC till Wolfenstein II: The New Colossus. Det kommande materialet har fått namnet ”The Freedom Chronicles” och kommer att släppas i fyra delar. I den första delen av det nya materialet får vi träffa Joseph Stallion, Jessica Valiant och Gerald Wilkins och följa dem när dem strider mot nazister (i sann Wolfenstein-anda!). Denna del går att spela redan idag!

Nästa del av det nya materialet kommer att släppas den 14:e December. Denna gång är det bara Joseph som står i fokus och vi kommer att följa honom på ett svindlade uppdrag genom Chicago och ut i rymden!  Den tredje delen släpps den 30:e Januari och fokuserar på Jessica när hon inflitrerar fiendens bas. Den fjärde delen släpps i Mars nästa år och kommer att handla om Wilkins under ett uppdrag i ett nazistkontrollerat Alaska.

Wolfenstein II: The New Colossus finns ute nu! Vår recension av spelet går att läsa här.

Louise heter jag och jag bor någonstans söder om Stockholm med en vild katt och spenderar dagarna med jobb, kaffedrickande och en massa twittrande.
Spel har varit ett intresse för mig så länge jag kan minnas och det har bara fortsatt att växa. Spel med stora världar, levande karaktärer och spännande historier är favoriterna. Bioware är för alltid min stora kärlek, men även Zelda, Tales of-serien och Persona-serien ligger mig varmt om hjärtat.
Förutom spel så är jag en stor konst- och filmnörd. Seriöst, få mig inte att prata om film eller konst. Eller Biowares spel. Jag rabblar på i timmar.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Glömt lösenord

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com