Naughty Dog firar tio år med Uncharted!

Uncharted-serien har tillhört några av mina absoluta favoritspel. Bättre produktioner får varje passionerad gamer leta efter. Här snackar vi äventyr och action i världsklass med scener som får hjärtat att nästan stanna av spänning. Det är inte som inte att Uncharted totalt sålt i över 30 miljoner exemplar världen över räknat på samtliga fyra titlar till Playstation och kammat in åtskilliga utmärkelser på olika arrangemang. Men tiden går fort, speciellt när man har roligt.

Nu i dagarna firar Naughty Dog seriens 10-års jubileum då det första spelet släpptes i november 2007 till Playstation 3. I spelbranschen är ett årtioende en evighet med tanke på teknikens enorma tempo. Men Nathan Drake står sig fortfarande oförskämt bra trots sina år på nacken.  Har du inte spelat äventyren än så är det hög tid att göra det. Varför inte börja med samlingsboxen på de tre tidigare spelen i serien?

Började spelkarriären hösten 1993 med ett SNES och därefter har konsolerna rullat på genom årens lopp. När jag inte spelar studerar jag till lärare på Göteborgs Universitet och försöker gymma några gånger i veckan. Har fobi för mörker och fäbless för sopsortering och grymma actionspel. Anser att Resident Evil 2 och Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas.Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com