Nya karriärmöjligheter i Sims 4

Nya karriärmöjligheter i Sims 4

Har du alltid velat klättra i graderna som bolagspamp eller idrottsstjärna? Då är det din lyckliga dag för nu hälsar teamet bakom Sims 4 att en uppdatering finns att ladda ned kring ett karriärläge i ovannämnda yrkeskategorier. Ju längre in i karriären din sim avancerar i, desto mer belöningar finns att låsa upp i spelet.

För att simmarna ska komma i rätt julstämning levererar The Sims 4 ett Holiday Celebration Pack fyllt av prylar, inredning och kläder med jultema. Spelarna kan hämta packet kostnadsfritt i spelet eller via Origin. Mer information kring detta kan läsas här.

Började spelkarriären hösten 1993 med ett SNES och därefter har konsolerna rullat på genom årens lopp. När jag inte spelar studerar jag till lärare på Göteborgs Universitet och försöker gymma några gånger i veckan. Har fobi för mörker och fäbless för sopsortering och grymma actionspel. Anser att Resident Evil 2 och Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Glömt lösenord

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com