Roccat visar upp next-gen mus, keyboard och intelligent belysning med AIMO

Roccat visar upp next-gen mus, keyboard och intelligent belysning med AIMO

Roccat Studios inledde sin reolution med RGB-belysning för tio år sedan med sin Kone gamingmus, en av de mest populära och omtyckta tillbehören på spelmarknaden. Nu gör Roccat samma sak igen genom att dra igång med sitt bidrag till next-gen i Kone-familjen – Kone AIMO.

Spelare har sagt sitt och de har lyssnat. Med uppdateringar inom varje aspekt av Kone försöker de matcha spelares behov och önskningar. Ergonomisk förbättrad för en högre känsla och komfort, med en trippelknapp för tumsidan som ger bättre kontroll och ett mer robust 4D Titan-hjul. Omron-knappar som är garanterade för 50.000.000 klick, med ett uppdaterat Swarm-system för bättre användarvänlighet, samt en optisk sensor av Owl-Eye – modifierad för en hög och exakt standard.

Kone AIMO är även den första i serien från Roccat-tillbehör med intelligent RBG-ljus som lär sig och anpassar sig organiskt efter spelarens interaktioner för att förstärka upplevelsen istället för att distrahera den. De kallar det Living Light. AIMO-ljussystemet samverkar med deras justerbara ljusfunktioner.

Membrane 2.0 – Nästa del i serien är deras tangentbord. De omdefinierar vad spelare vet med sina membrantangentbord. De kallar det ”2.0” då det ger en snabbare respons mellan tangentbord och spel, samt byggt för att undvika att smuts samlar sig under tangenterna. Det nya Roccat Horde AIMO är en genuint ny upplevelse av membrantangentbord  som också använder sig av ljussystemet vi nämnde tidigare. Det tillsammans med kommande tillbehör i AIMO-familjen kommer de fungera tillsammans med en intelligent RGB-belysning som förstärker och förbättrar spelkänslan. Både Kone AIMO och Horde AIMO kommer presenteras på årets Gamescom 2017.

Kone AIMO kommer bli tillgänglig fr.o.m.September i svart, grå och vitt för $79.99 (vilket motsvarar cirka 650 kronor), medan Horde AIMO kommer landa i försäljningshyllorna i November. Priset på det sistnämnda väntar fortfarande på att utannonseras.

Ni kan besöka hemsidan för AIMO och läsa mer om de nya produkterna medan ni väntar.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Glömt lösenord

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com