Playstation 5 blir bakåtkompatibel

Spekulationerna är många kring Sonys kommande Playstation 5. Priset, som tidigare har antagits ligga närmare 10.000 kronor, har nu sjunkit till runt 4000 kronor enligt Play N Trade Vancouver Island.

Fans har länge längtat efter en proper bakåtkompabilitet till de senare konsolerna och i slutet av året ser det ut som att det kan bli sanning, förutsatt att du har pengarna för det. Playstation 5 har alltså en planerad release för vintern 2020 (årets julklapp?) och kommer då i två olika versioner. Den ena är standardutgåvan, utan bakåtkompabilitet. Den kommer ha en prislapp på ca 4000 kronor. Det tidigare priset gäller dock den lite mer omfattande utgåvan, där bakåtkompabilitet kommer finnas, hela vägen tillbaka till den första generationen. Prislappen på den kommer dock ligga närmare 10.000 kronor.

Playstation 5 planeras att släppas den 1 december i år.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.