Du kommer kunna printa bilder i New Pokemon Snap

Ett samarbete mellan Nintendo och Fujifilm har gett oss en av årets gulligaste spelaccessoarer. Jag pratar om en specialutgåva av den lilla fotoskrivaren Instax Mini Link. Själva skrivaren har funnits på marknaden ett tag och används för att skriva ut bilder i mindre format direkt från en smartphone. Nu kommer dock en specialutgåva med Pokémon-tema tänkt att användas med New Pokémon Snap. Den ska släppas samtidigt som spelet nästa vecka (den 30), men det återstår att se hos vilka återförsäljare och regioner den blir tillgänglig.

Instax Mini Link kopplas i första hand till en smartphone, vilket innebär att du behöver en som mellanhand för att få ut dina bilder. Det är med andra ord inte mycket värre än Switchens nuvarande bilddelningsfunktion, så det kan en gott leva med. Frågan är bara vad priset landar på. En Instax Mini Link direkt från hyllan går loss på cirka 1150 kronor enligt Pricerunner i skrivande stund.

För oss i Sverige som inte kunde gå till närmaste Wallmart eller Pokémon Center för att föreviga våra bilder tagna i det första Pokémon Snap till Nintendo 64 är det här en kul kuriositet. Självklart kan ju alla ta skärmfoton och dela bilder till höger och vänster som det är i dag, men bara principen väcker den nostalgistinne boomern i mig till liv.

Vad tycker du?

1 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.