Age of Empires skapare riktar in sig på den mobila marknaden

PeopleFun heter den nya spelstudio som har startats av Tony Goodman, mannen som står bakom Age of Empires och grundaren bakom Ensemble Studios. Målet är att rikta in sig på mobiler och andra plattformar. Deras första titel är redan i beta-stadie och Goodman kände att det var ett passande tillfälle att gå ut i offentligheten med sitt nya företagande.

’Några av de andra människor som kommer att jobba på PeopleFun är bland annat John Boog-Scott som var med och grundade Ensemble Studios, Angelo Laudon som har varit ledprogrammerare för Age of Empires-motorn, och Leon Campise som tydligen är en ”entreprenör inom teknologi”. Det låter som ett trevligt och kompetent team, hoppas bara att de inte faller tillbaka på casualtitlar och faktiskt ger mobilknarkande hardcorespelare någonting att bita i.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.