Tales of Arise – möt skurken och hjältarna i ny trailer

Tales of Arise släpps den 10 september till Playstation 4 och 5, Xbox One och Series X/S samt PC.
Träffa spelets nya ansikten.

I denna senaste trailer blickar vi ut över Elde Menancia, en exotisk region på Dahna, samt dess huvudstad Viscint. Det är här som spelaren träffar Kisara och Dohalim, Tales of Arise två senaste karaktärer som slår följe med Alphen, Shionne, Rinwell och Law. Tillsammans ska de frita Dahna från Renans förtryck.

Dohalim är en adlig Rena med en väldigt annorlunda aktning mot Dahnas jämfört med andra Rena. Han är väldigt vältalig och artig och har ett intresse för konsten, särskilt musik, poesi och antikviteter. Han strider med en stav och en blandning av stridskonster och magiska tekniker som gör att han enkelt kan anpassa sig för motståndet.

Kisara är en Dahnansk soldat som går med Dohalim. Som en av dem mest kraftfulla soldaterna i Dahnas armé är hon också högt aktad bland Renas kompanier. Hon strider med hammare för att leverera tunga attacker i närstrid och med hennes stora sköld kan hon skydda sina vänner.

I trailern får vi också bevittna mäktiga attacker i Tales of Arise, så som Artes – Tales of signaturanfall – som låter karaktärer inleda och kedja starka kombinationer. Vi får även se Boost Strikes, väldigt mäktiga attacker som två karaktärer genomför tillsammans och är ämnade att avsluta skadade fiender.

Tales of Arise släpps den 10 september till Playstation 4 och 5, Xbox One och Series X/S, samt PC.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.