Allt du behöver veta om The Evil Within 2 inför releasen

Den 13 oktober smäller det! Då släpps äntligen The Evil Within 2 efter över två års utveckling. I skrivande stund har Bethesda passat på att släppa all tänkbar information om spelet inför releasen, som en liten aptitretare.

Som en liten sammanfattning har Sebastian återigen slungats ut till det universum han lämnade i The Evil Within. Genom apparaten STEM kommer han i kontakt med den parallella värld Union som numera håller hans dotter Lily fången. En markant skillnad är att världen är betydligt mer större och öppnare och därmed lämnar utrymme för Sebastian att utforska.

Bethesda lovar att spelaren själv får välja sin spelstil i form av smygattacker eller att blint rusa in med puffran i högsta hugg. En nyhet är det craftingsystem som tillåter Sebastian att mejsla fram den utrustning som behövs för att få jobbet gjort. Som sagt är det spelarens sätt att tackla utmaningarna som ligger i fokus den här gången. Valfriheten är din. Frågan är hur du ska använda den.

 

 

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas.Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar studerar jag till lärare på Göteborgs universitet och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.