Ännu fler bilder på cosplays från Gamex!

Innan vi åkte från Gamex på lördagen så tog jag en extra sväng runt hela mässan för att plåta de copslayare som strök omkring. Cosplay SM avslutades dock i söndags och vinnarna går att se på den officiella facebok-sidan för evenemanget.

Cosplay har alltid varit en het potatis på spelmässor och liknande sammankomster av spelnördar och animéfreaks, och det hör liksom till för att få rätt stämning. Jag har aldrig sett cosplay med mina egna ögon fram tills nu, och jag måste säga att jag är riktigt imponerad över arbetet som folk har lagt ned på sina dräkter, smink och helhetsintryck. Bra jobbat!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.