Ta en titt på några av Gamex Cosplayare

Här är ett litet urval av de många cosplayare som har dykt upp på Gamex i år. Kostymerna har kretsat från allt mellan spindelmannen, pikachu och stormtroopers från Star Wars, till obskyr animé och spel som jag aldrig ens har hört ett ord om. De flesta har gjort sina dräkter själva, vilket är traditionen inom cosplay, och är ofta utbroderade med imponerande detaljrikedom som talar för ett brinnande spelintresse och kreativitet. Under dessa fyra dagar har Cosplay-SM hållits av UppCon där ambitiösa tävlande har vällt in i vågor! Vill man se fler av de cosplayare som har dykit upp, ta en titt på den officiella facebook-sidan för evenemanget.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.