Cosplay-bilder från Gamex 2013

Här är några av de talangfulla och modiga cosplayare som vågade sig in på Gamex iklädda sina favoritkaraktärers kläder och kostymer. Vissa av dräkterna är, som man kan se på bilderna, mer genomarbetade än andra. Men de var alla fantastiska och bidrog till en mycket mysigare, nördigare och mer varierad stämning. Tack, alla cosplayare som livade upp!

Mindre trevligt var dock att alltför få registrerade medlemmar till cosplay-tävlingen dök upp sista dagen på Gamex. Den påtänkta catwalken som skulle ske på mässans stora scen ställdes in. Istället hölls en mindre modevisning på CDONs betydligt mindre scen, med betydligt färre deltagare än planerat. Men vi fick åtminstone se en liten Snövit som gjorde entré efter tillräcklig uppmuntran.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.