Cosplay-SM sänds direkt i SVT

Cosplay tillbaka i rutan med årets upplaga av det svenska mästerskapet

Den 13 Februari visar SVT finalen i Cosplay-SM från Saab Arena i Linköping. Tävlingen kommer att sändas från NärCon Vinter som är Sveriges största klassiska konvent för personer som är intresserade av spel, cosplay och fandom. Det är femte gången tävlingen arrangeras och andra gången den TV-sänds med en beräknad publik på plats på 4 000 åskådare, en publik som växt alla år sen eventet startade.

Vi ser otroligt mycket fram emot att göra Cosplay-SM 2016! Förra året var det första gången vi gjorde en tv-sändning och vi fick lära oss allt från grunden. Nu har vi två produktioner i bagaget, och efter succén vi hade i somras med NCC har vi satt en otroligt hög ribba för oss själva, men givetvis ska vi göra allt för att överträffa den, säger Sofia Mustaniemi, producent för Cosplay-SM.

SM i Cosplay direktsänds klockan 20:30 den 13 februari i SVT Play med ett uppsnack samt i SVT 24 klockan 21:00 samma kväll.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.