Anthem stream ikväll – prata patch och visa Legendary Mission

BioWare ska gå ut på twitch för att diskutera Anthems kommande patch. Kanske får vi svar på spelets rådande situation också.

I kväll klockan 22:00 går BioWare, med lead producer Ben Irving i spetsen, ut på etern för att diskutera den kommande patchen till Anthem, beryktat att implementeras den 12 mars. Samtidigt visar de upp ett Legendary Mission, en ny typ av aktivitet som återanvänder gamla uppdrag men skruvar upp dem i svårighetsgrad – belöningarna är förhoppningsvis därefter också. Patchen den 12 mars är troligtvis den första av flera uppdateringar som följer den utstakade planen för Anthems nära framtid.

Sändningen kan ses på Twitch eller Mixer klockan 22:00 den 6 mars.

I mars ska vi bland annat se kosmetiska belöningar och ny utrustning.

Förutom att presentera patchen hoppas vi att Ben Irving ger en lägesrapport på konsolkrascherna spelare började anmäla i början av veckan. Det må vara en het potatis, men istället för att gå som katten runt gröten, borde BioWare vara transparenta med deras pågående förbättringsarbete.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.