Är du årets spelare 2018?

Nu kan du nominera din personliga favorit till Årets spelare – hederspriset som delas ut av spelhobbyförbundet Sverok för tionde året i rad. Nomineringsprocessen öppnar idag och pågår fram till 10 oktober. Efter det kommer en jury gå igenom de nominerade och vinnaren mottar utmärkelsen 4 december i samband med att Sverok firar 30 år.

Årets spelare är ett pris som instiftats av ungdoms- och spelhobbyförbundet Sverok för att uppmärksamma individer som gjort extraordinära insatser för att sprida spelhobbyn i Sverige. Tidigare vinnare inkluderar Susanne Möller, Kim ”Drayich” Larsson, Johanna Koljonen, Orvar Säfström och nu senast Åsa Roos.

Sverok skriver nu i ett pressmeddelande att nomineringsprocessen är öppen och det går att nominera fram till 10 oktober. Efter det kommer en jury bestående av representanter från spelbranschen, spelmedia och spelhobbyn att gå igenom de nominerade samt motiveringarna och utse en vinnare. I år består juryn av:

  • Åsa Roos, spelutvecklare på Bioware och Årets spelare 2017
  • Elinore Rönning, Vinnare av SM i figurspelet Maulifaux 2017
  • David Fallgren, arrangör av Närcon
  • Elisabeth Bergqvist, Tv-spelsexpert i P3-spel
  • Anders Blixt, rollspels- och brädspelslegend.
  • Johanna Nylander, Svenska Dataspelsbranschen
  • Johan Anglemark, tidigare redaktör för Äventyrsspel och fantastikexpert.

– Årets spelare är ett fantastisk sätt för Sverok att lyfta fram personer som gjort en betydande insats för spelkulturen, säger ordförande Anna Erlandsson.  Det finns otroligt mycket engagerade människor i Sverige och de behöver uppmärksammas.

Utmärkelsen delas ut 4 december, samma dag som Sverok firar 30 år som ungdomsförbund.

Nomineringen din favorit här!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.