Nu kan du nominera Årets spelare 2019

Bild: Sverok

I år är det elfte året i rad som spelhobbyförbundet Sverok delar ut utmärkelsen Årets spelare. Nomineringsprocessen är öppen och pågår till 19 september. Efter det kommer en jury gå igenom de nominerade och vinnaren mottar sin utmärkelse 4 december i samband med Sverokdagen, förbundet födelsedagsfirande.

Årets spelare är ett pris som instiftats av spelhobbyförbundet Sverok för att uppmärksamma individer som gjort extraordinära insatser för att sprida spelhobbyn i Sverige. Tidigare vinnare inkluderar Susanne Möller, Kim, Orvar Säfström och nu senast Nordskens Johan Linder. Set skriver Sverok i ett pressmeddelande.

Det går att nominera din kandidat till Årets spelare via den här länken fram till 19 september. Efter det kommer en jury bestående av representanter från spelbranschen, spelmedia och spelhobbyn att gå igenom de nominerade samt motiveringarna och utse en vinnare

– Det finns många som brinner för att utveckla spelhobbyn och det här är vårt sätt att uppmärksamma alla dessa och lyfta fram någon speciellt, säger Alexandra Hjortswang, förbundsordförande i Sverok. Förhoppningsvis kan det även inspirera fler att våga satsa på sin idé för att göra spelhobbyn ännu bättre.

Vem är din favorit till att bli årets spelare?

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.