Årets grafik

Borderlands 3

Borderlands var i början tänkt att ha mer realistisk grafik. När de ändrade konceptet till cel shading blev det på en gång minnesvärt för sin artstyle. Det är inte unikt med detta, men de gör det snyggare än många andra. Särskilt i Borderlands 3.

Sedan Jet Set Radio har vi fått se vad en kan göra med stiliserad grafik på det här viset. Sedan dess har vi fått spel som Marvel vs Capcom, Viewtiful Joe, The Walking Dead och Persona 5, för att nämna några, som alla har sin egen touch av den där tecknade känslan i sin grafik. Men spelet som gjort det här på det tydligaste, snyggaste sättet. Det är skönt för ögonen, blir inte för mycket, med är ändå fullt av handritade detaljer som ger karaktärer, monster och miljöer den där unika känslan. Det här är ett hantverk om något.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.