Årets Racing 2017 – Project CARS 2

2017 har bjudit på en hel del minnesvärda bilspel. Forza Motorsport 7 sladdade in på Xbox One och hyllades av en enad kritikerkår. Need for Speed Payback lämnade dock mycket att önska och frågan är om det inte är dags för svenska Ghost att lämna över Need for Speed till en ny, hungrigare studio? Ett spel som dock överraskade många var Project CARS 2. Föregångaren hade visserligen mottagits väl, men det fanns mycket skarpa kanter som behövde putsas bort. Det var precis vad Slightly Mad Studios gjorde inför lanseringen av sitt mästerverk Project CARS 2.

Project CARS 2 har precis allt vi kan begära av ett bilspel. En grym realism, mängder av nördiga inställningsmöjligheter och en uppsjö olika bilar. Kort sagt allt du kan begära av en riktigt bra racingsimulator. Project CARS 2 erbjuder en riktig utmaning, både för nybörjaren, men även för den inbitne bilspelsfantasten. För att kunna uppskatta spelet bör du vara intresserad av hur bilar och racing fungerar. Du vill lägga tid på att hitta rätt inställningar och nöta varje bana för att lära dig den optimala racinglinjen. Är du just den typen av spelare så kommer du däremot ha otroligt roligt bakom ratten i Project CARS 2. Få spel erbjuder så mycket valmöjligheter och faktum är att även de minsta förändringarna påverkar din bils egenskaper.

För oss som gillar bra bilspel spelare så ger Project CARS 2 otroligt mycket tillbaks. Har du en dröm om att någon gång få ratta en racerbil på riktigt så är det här spelet för dig.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.