Army of Two: The Devil’s Cartel ute nu

Då har äntligen den senaste installationen av Army of Two-serien släppts hos svenska återförsäljare och på Origin. Återigen kommer stort fokus ligga på en intensiv berättelse med ”djupare anpassningsmöjligheter”, och spelläget Overkill kommer ge belöningar för samarbete i co-op vilket är en nyhet för serien. Executive Producer Julian Beak säger följande:

“Vårt mål med Army of TWO The Devil’s Cartel var att blanda ett intensivt moment-to-moment CoOp-gameplay med episka och explosiva scener som kunde vara hämtade från en Hollywood-actionfilm. Och det är just det vi levererar – en actionfilm som du nu kan uppleva på din Xbox 360 eller PlayStation 3 tillsammans med dina kompisar”

På de krigshärjade gatorna i Mexiko tar man rollerna som Alpha och Bravo, två legosoldater som bekämpar Mexikos drogimperium. Återigen är det tung fokus på co-op och man bör därför spela det här med en polare. Spelet släpps enbart till PlayStation 3 och Xbox 360.

[youtube id=”t9iD0JxmNdM” width=”600″ height=”350″]

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.