Army of Two: The Devil’s Cartel ute nu

Då har äntligen den senaste installationen av Army of Two-serien släppts hos svenska återförsäljare och på Origin. Återigen kommer stort fokus ligga på en intensiv berättelse med ”djupare anpassningsmöjligheter”, och spelläget Overkill kommer ge belöningar för samarbete i co-op vilket är en nyhet för serien. Executive Producer Julian Beak säger följande:

“Vårt mål med Army of TWO The Devil’s Cartel var att blanda ett intensivt moment-to-moment CoOp-gameplay med episka och explosiva scener som kunde vara hämtade från en Hollywood-actionfilm. Och det är just det vi levererar – en actionfilm som du nu kan uppleva på din Xbox 360 eller PlayStation 3 tillsammans med dina kompisar”

På de krigshärjade gatorna i Mexiko tar man rollerna som Alpha och Bravo, två legosoldater som bekämpar Mexikos drogimperium. Återigen är det tung fokus på co-op och man bör därför spela det här med en polare. Spelet släpps enbart till PlayStation 3 och Xbox 360.

[youtube id=”t9iD0JxmNdM” width=”600″ height=”350″]

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.