Ascending Tide – första DLC i årets ESO-berättelse Legacy of the Bretons – ute nu

Ascending Tide är en Dungoens DLC som innehåller två nya grottor att äventyra genom. Dessa agerar som ett första kapitel i årets stora berättelse Legacy of the Bretons i The Elder Scrolls Online som ser sin höjdpunkt med expansionen High Isle.
Mot nya äventyr i The Elder Scrolls Online!

För att sparka igång årets berättelse i The Elder Scrolls Online, Legacy of the Bretons, släpper nu Zenimax och Bethesda en inledande DLC. Ascending Tide är ett dungeon pack som innehåller två nya dungeons, Coral Aerie och Shipwright’s Regret som båda har uppdrag och berättelser som knyter an till den övergripande sagan för i år. Senare i sommar fortsätter sagan med det stora kapitlet High Isle!

I Coral Aerie angriper du ett hemligt samfund, The Ascendant Order, för att rädda den charmiga skurken Jakarn tillsammans med kapten Kaleen. Bestrid samfundets krigare och de monster som kallar grottan sitt hem och få kanske en ledtråd till vilka The Ascendant Order är…

Shipwright’s Regret är mer av en spökhistoria där du assisterar kapten Za’ji att plundra hemsökta skeppsvrak i en övergiven hamn. Besegra gengångare och benrangel för att lägga dina tassar på skatten.

Ascending Tide DLC:n innehåller dessutom nya achievements, prydnader för ditt hem, färger och rustningar samt vapen och annat smått och gott. Du köper DLC med Crowns, spelets valör, för 1500 Crowns. Är du en Plus-prenumerant får du tillgång till DLC:n utan extra kostnad – samt alla tidigare DLC också!

Du kan läsa mer om Ascending Tide på The Elder Scrolls officiella hemsida.

Ascending Tide finns ute nu på PC och Mac samt Stadia, men släpps den 29 mars till Playstation och Xbox.

Patch 33

Innan du kan hoppa in och spela det nya äventyren behöver du och alla andra uppdatera The Elder Scrolls Online med nya patch 33 som bär med sig en svit av ändringar och justeringar. Bland annat är achievement-systemet ändrat till att vara konto-övergripande (tack äntligen!) och med nya belöningar för PVP-entusiaster. De som hänger med i svängarna kommer också märka att det är med denna uppdatering som ESO förbereder sig för riddjur för flera ryttare – så snart kommer du kunna åka shotgun med dina vänner! Däremot kommer spelet inte i dagsläget att ha några sådana riddjur. Men snart så.

Du kan läsa den fullständiga listan av ändringar i de officiella patch notes.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.