Broly och Bardock kommer till Dragon Ball FighterZ

Nu har de första medlemmarna i Dragon Ball FighterZ åtta man stora DLC-stall avslöjats. Först in i arenan är filmskurken tillika muskelberget Broly. Denna legendariska Saiyan har nog med kraft för att med enkelhet utplåna hela galaxer. I spelet tar detta formen av relativt långsamma men mycket kraftfulla attacker. Denna form av “Juggernaut”-arketyp är vanlig i fightingspel men har än så länge saknats i titeln, så Broly är ett välkommet tillägg. Det hjälper såklart att han är en extrem community-favorit, trots att han tekniskt sett inte är canon som karaktär.

I andra hörnet på ringen har vi Bardock. Son Gokus far är soldat till yrke och kämpe på heltid. Han har visserligen bara dykt upp i en sidostory i animen, men även han har fått en explosionsartad popularitet med fansen. Kanske för att han ser ut som Goku fast med ett ärr samt Rambo-pannband, vilket gör honom uppskattningsvis 200% mer badass än sin son. Hans moveset beskrivs som lätt att lära sig men svårt att bemästra. Han har flertalet kraftfulla attacker som kan gå rakt igenom motståndarnas diton. Han kommer alltså kunna välja sina lägen och slå till när denne inte förväntar sig det.

Släppdatum och individuellt pris för karaktärerna framgår inte, men äger du FighterZ Pass kommer du få dem sekunden de blir tillgängliga. Vilka ytterligare karaktärer tror du kommer dyka upp bland de återstående 6 som inte visats? Gissningsvis några från filmerna, men Dragon Ball Super har introducerat en respektabel samling nya kandidater. Vi väntar med spänning på kommande nyheter.

Öländsk ordvrängare och speldesigner. Tillhör den generation och demografi som växt upp med spel och genom detta haft möjlighet att på nära håll se mediet utvecklas. Slår mig gärna ner med någon form av onlinespel, vare sig det är ett RPG, FPS, MOBA eller MMO. Kan jag spela med, eller i alla fall interagera med andra personer så trivs jag som bäst.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.