Comic Con flyttar hem till Kista

Nu är det klart att Nordens största populärkulturella event Comic Con Gamex flyttar tillbaks till hemmaarenan Kistamässan efter en avstickare till Friends Arena. Samtidigt byter mässan namn till Comic Con Stockholm. Mässan arrangeras som vanligt under höstlovet, och datumen i år är den 4-6 november. Detta skriver arrangören i ett pressmeddelande.

– Vi är enormt glada över att återvända hem till Kistamässan. Lokalen är optimal för ett mässevent såsom Comic Con Stockholm, och vi känner lokalen utan och innan, säger Christian Kullman, projektledare för Comic Con Gamex på Easyfairs.

Om namnändringen säger Christian Kullman följande:

– Namnbytet är helt okonventionellt och odramatiskt och följer den 3-årsplan vi drog upp redan för två år sedan då vi ingick ett partnerskap med MCM Comic Con. För besökarna kommer det inte att innebära någon större förändring, förutom att en ny identitet och logotyp har tagits fram. Spel kommer fortfarande att vara en självklar och central del av mässan, tillsammans med film och tv, serier och cosplay, säger Christian Kullman.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.