Demonstration av StarCraft II med DeepMind

Kommande torsdag, mellan 19 och 21 kommer Blizzard agera värd åt DeepStream, då de visar upp en uppdatering på deras forskning i StarCraft II. Du kan se eventet via DeepMinds youtubekanal, eller via StarCrafts twitchkanal.

DeepMind är en av de främsta när det kommer till research kring artificiell intelligens research och lämnar konstant stora avtryck med sina framsteg. ”Vi är på ett vetenskapligt uppdrag där vi vill tänja på gränserna för vad AI och utveckling av program kan prestera. Vi vill skapa program som kan lösa komplexa problem utan att de blir lärda hur innan. Om vi lyckas tror vi att det här han vara en av de mest viktiga och lönsamma framstegen vi kan göra inom vetenskapen.”

Deras ambitioner är stora och de hoppas att deras forskning kommer kunna ge fler svar inom vår rymdutforskning, klimatförändringarna, sjukvård, med mera. ”Med AI som en utökning av mänsklig uppfinningsrikedom tror vi att dessa lösningar finns inom räckhåll.”

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.