Detaljer om FIFA 13 Ultimate Edition

Redan nu går det att förhandsboka den ultimata utgåvan av FIFA 13. Genom att förhandsboka blir man tilldelad inte mindre än 24 stycken FIFA Ultimate Team Gold-paket. Utgåvan kommer att vara tillgänglig för köp under endast en dag, nämligen den 27 september, samma dag som spelet släpps. Värdet av det medföljande Ultimate Team Gold-paketet kommer ha ett värde av ca $24 (ungefär 166:-) och kommer att hjälpa spelaren att bygga upp ett lag bestående av internationella superstjärnor. Varje paket kommer innehålla en blandning av 12 olika föremål, inklusive spelare, kontrakt, arenor, tränare, personal, hälsa, skadeläkning, bollar, matchställ och klubbemblem. Mycket krimskrams för pengarna, men det är en intressant satsning att endast sälja ut spelet under en enda dag. Försäljningen återstår att se!

 

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.