SimCity debuterar på Facebook.

I dagarna meddelade EA att man numera kan spela SimCity på Facebook integrerat med avancerade sociala funktioner.

“SimCity Social kommer att locka en ny generation av stadsplanerare med sina användarvänliga och enkla verktyg som låter alla expandera och växa sina egna unika och sprudlande städer, och se hur den får liv på ett underhållande och oväntat sätt”, säger Jami Laes, Vice President, Global Studios, Playfish. “SimCity Social handlar om att spela tillsammans med dina vänner. Oavsett om du vill vara snäll och släcka bränder, eller hitta på rackartyg som till exempel att hjälpa en fånge rymma, blir besluten du fattar tillsammans med dina vänner helt avgörande för hur era städer utvecklas”.

I SimCity Social finns det inga fastlagda linjer att följa, och städerna utvecklas som ett direkt resultat av spelardrivna beslut vilket ger utrymme för mer kreativ frihet. Som borgmästare kommer spelarna att ställas inför oförutsedda situationer som eldsvådor, kriminalitet och föroreningar, och fatta viktiga beslut som hjälper dem upptäcka hur deras städer tar form. De sociala interaktionerna i SimCity Social går långt bortom att endast besöka sina vänners städer, eller att använda dem som resurser för att genomföra olika uppgifter. Spelarna kan välja på att bygga vänskapliga relationer med andra städer, eller att skapa en intensiv rivalitet via det dynamiska och ständigt utvecklande vän/fiendesystemet. Med flera olika möjligheter att expandera sin stad, oväntade händelser som formar stadens öde, och stad-till-stad-relationer, kommer spelarna att uppleva hur staden förändras baserat på besluten de fattar – på gott… eller ont.

SimCity-fans kan gå till: www.facebook.com/simcitysocial för att “Gilla” spelet och ansluta sig till fler än 750,000 andra fans. SimCity Social-spelare som “Gillar” spelet får dessutom tillgång till kostnadsfritt ingame-innehåll.

 

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.