The Skylia Prophecy – ett indie metroidvania – ute nu

Den självständiga utgivaren och utvecklaren 7 Raven Studio släpper idag The Skylia Prophecy, ett indie metroidvania som osar gammal Castlevania,
Rediga Castlevania-vibbar från retroosande The Skylia Prophecy

The Skylia Prophecy är ett pixelerat, storydrivet actionspel som onekligen för tankarna till de äldre Castlevaniaspelen. Den självständiga utgivaren 7 Raven Studios beskriver det som ett sidoscrollande actionrollspel som utspelar sig i en meddeltida fantasymiljö. Du tar rollen som Mirenia på uppdrag att dräpa demoner och annat oknytt. Stärk henne genom att levela och erhålla magiska förmågor så att du kan besegra mäktiga bossar.

I en tid när indiespel stiger i kvalitet är det lätt att snegla åt de mindre indieskapelserna. Fast för det ringa priset av omkring 70 spänn är The Skylia Prophecy ett spel svultna medtroidvania-fans kanske behöver innan något storartat står på menyn.

The Skylia Prophecy finns ute nu till Nintendo Switch, Playstation 4 och Xbox One. Det stödjer flera språk och har tre svårighetsgrader.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.