Nya tag för e-sporten i Hearthstone

2018 har varit ett aktivt år för esporten inom Hearthstone. På vägen har utvecklarna samlat feedback från spelare och tittare för att kunna förbättra spelet. I spelets blogg har vi fått en liten uppdatering på vad som komma skall.

Hearthstone Championship Tour, eller HCT som det kallas i kortare ordalag, kommer starta stort nästa år. I vår får vi HCT World Championship där de bästa spelarna i världen kommer kämpa för priserna som uppgår till en miljon(!) dollar i prispotten.

Efter HTC kommer tävlingarna få olika mivåer – tiers – där matcherna kommer delas upp i kvalifikationer, liveturneringar och en exklusiv top tier.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.