Nya tag för e-sporten i Hearthstone

2018 har varit ett aktivt år för esporten inom Hearthstone. På vägen har utvecklarna samlat feedback från spelare och tittare för att kunna förbättra spelet. I spelets blogg har vi fått en liten uppdatering på vad som komma skall.

Hearthstone Championship Tour, eller HCT som det kallas i kortare ordalag, kommer starta stort nästa år. I vår får vi HCT World Championship där de bästa spelarna i världen kommer kämpa för priserna som uppgår till en miljon(!) dollar i prispotten.

Efter HTC kommer tävlingarna få olika mivåer – tiers – där matcherna kommer delas upp i kvalifikationer, liveturneringar och en exklusiv top tier.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.