Trevlig Mar10 Day

Det finns så pass mycket saker att fira per dag, att jag personligen knappt kommer ihåg Kanelbullens dag längre. Men denna dag minns man tack vare sitt ursprung!

Sedan 2016 har Nintendo officiellt anammat denna dag som den dag vi ska fira den rödklädda före detta rörmokaren lite extra. Det är alltså den 10:e mars, eller ”mar 10” om man vill förkorta det hela. Många kanske skulle kalla det långsökt, men läser man detta ihop så kan den med ett sinne för fantasi se ett ”Mario”. MAR10.

Lite smått och gott

Vi har sammanställt lite tweets dagen till ära. Se och njut!

Så vare sig du väljer att klä ut dig, rita lite fanart eller drar igång ett redan avklarat Mario-spel igen, är den här dagen för allas vår Mario.

Vad har du gjort för att ”Mariofiera” din dag lite extra denna 10:e mars?

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iklär sig ett headset dagtid för att hjälpa människor och ett annat kvällstid för att rädda digitala världar. Emma föddes i princip med en kontroll i handen, och gör sitt yttersta för att kombinera jobb, familjeliv och sin passion för spel. Utöver de konkreta spelen så djupdyker hon ofta i teorier kring spel och dess historik.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.