Fallout 4 blir tillgängligt för HTC Vive under 2017

“Vi tror att VR är det perfekta mediet för inlevelsen i öppna spel, som våra enorma rollspel” säger Bethesdas Pete Hines. “Om du trodde att Survival Mode var en intensiv upplevelse…du har inte sett något än.”

Den kommande VR-releasen av Fallout 4 ger oss en glimt av vart Bethesda är på väg med VR. “Vi är spända över att få välkomna den fantastiska värld Fallout 4 utspelar sig i för HTC Vive-plattformen. Spelare kommer inte tro sina ögon när de får uppleva Fallout 4 i VR, med den starka inlevelse som Vive kan erbjuda,” säger Joel Breton, HTC.

Utöver en demo av Fallout 4 kommer en liten rundvisning av helvetet i Doom finnas tillgängligt på plats på E3, hos Bethesda. Demon kommer visa idTech 6s next-gen grafik och rendering.

“Sedan vi för första gången visade upp modern VR med Doom 3 BFG på E3 2012 har vi hängivit oss själva åt den teknologin, konstant pressat oss själva framåt,” säger Hines.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.