Första officiella trailern från Arkham Origins

[youtube id=”cUfa46U5TrU” width=”600″ height=”350″]

Ni kanske minns. I torsdags kom en teaser-trailer från Batman: Arkham Origins. Jag vill minnas att jag uttryckte mig i stil med ”sanslöst snygg”. I dag kom hela trailern. Och jag vill ta tillbaka mitt ”sanslöst snygg”. För det räcker inte.

Jag tänker inte dra några större växlar på att Deathstroke kommer finnas tillgänglig som spelbar karaktär, med unika vapen och ”special moves”. Jag tänker fokusera på det faktum att trailern kan vara det vackraste jag skådat i spelväg. Det finns inte riktigt ord i min vokabulär för att beskriva. Det kanske är min begynnande (eller avtagande, det är oklart i dagsläget) feber som får mig att yra, men visst är trailern vacker? Jag har tittat flera gånger (mest för att vara säker på att det inte är ”otecknat” – i brist på bättre ord) och: Jag. Vill. Testa. Nu.

Tack.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel- och sportnörd ursprungligen från de djupa Dalslandsskogarna. Spel är avkoppling likväl som underhållning. En match (som ofta blir både två, tre och femton) på NHL eller Fifa är svårslaget.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.