Fransk segrare i europeiska Splatoon 2-mästerskapet

Shooers och Nintendo är två ord som inte riktigt går ihop. Det finns dock ett undantag i det färgsprakande spelet Splatoon och uppföljaren Splatoon 2 till Nintendo Switch. Och som alla andra shooters går det att tävla i Splatoon 2.

Efter månader av stenhård träning och tävlande i möttes de tolv bästa europeiska lagen i Paris den 9 och 10 mars för att tävla om titeln i Splatoon 2 European Championship 2018-2019. I den spännande finalen mötte Alliance Rogue de regerande europeiska mästarna BackSquids. Alliance Rogue vann och kan nu titulera sig Europeiska mästare i Splatoon 2. Utöver titeln vann de också en pokal och exklusiva guldfärgade Nintendo Switch Pro Controllers med Splatoon 2-tema. Du kan se hela finaldagen i klippet här ovan.

Norden representerades av det finska laget Ämpäri Gang. De besegrades av slutsegraren Alliance Rogue i semifinalen med siffrorna 4-1. Ämpäri Gang, slutade totalt på en hedrande tredjeplats.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.