Fransk segrare i europeiska Splatoon 2-mästerskapet

Shooers och Nintendo är två ord som inte riktigt går ihop. Det finns dock ett undantag i det färgsprakande spelet Splatoon och uppföljaren Splatoon 2 till Nintendo Switch. Och som alla andra shooters går det att tävla i Splatoon 2.

Efter månader av stenhård träning och tävlande i möttes de tolv bästa europeiska lagen i Paris den 9 och 10 mars för att tävla om titeln i Splatoon 2 European Championship 2018-2019. I den spännande finalen mötte Alliance Rogue de regerande europeiska mästarna BackSquids. Alliance Rogue vann och kan nu titulera sig Europeiska mästare i Splatoon 2. Utöver titeln vann de också en pokal och exklusiva guldfärgade Nintendo Switch Pro Controllers med Splatoon 2-tema. Du kan se hela finaldagen i klippet här ovan.

Norden representerades av det finska laget Ämpäri Gang. De besegrades av slutsegraren Alliance Rogue i semifinalen med siffrorna 4-1. Ämpäri Gang, slutade totalt på en hedrande tredjeplats.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.