Gambitious ger Kickstarter konkurrens

Idag lanserades ännu en crowdfunding-tjänst, vilket innebär att folk kan lägga upp projekt som andra människor, t ex du och jag, kan kasta in en slant till för att se det bli verklighet. Den nya tjänsten heter Gambitious och är helt inriktat på att öppna marknaden för spelföretag, medan Kickstarter tillåter projekt från alla kategorier. Både indieutvecklare och veteraner inom spelindustrin kommer att kunna utnyttja tjänsten som är tänkt att vara den optimala källan för att finansiera sina projekt med crowdfunding. Indieutvecklaren RedFly Studio säger att tjänsten ”drivs av folk som faktiskt förstår spelutveckling och publicering, vilket gör det till en bra långsiktslösning för oss och de som lägger in pengar.”

Spana in den officiella hemsidan där ett flertal spelprojekt redan håller på att pitchas: Gambitious.com

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.