Gameplay från Baldur’s Gate III på PAX East nästa vecka

Larian Studios ska visa det första gameplay från deras efterlängtade uppföljare Baldur's Gate III.
Se den första gameplayen från Larian Studios Baldur's Gate III.

Efter avslöjandet i juni har detaljer kring Baldur’s Gate III varit höjda i dunkel. Utvecklaren Larian Studios, bakom det fantastiska Divinity: Original Sin II, har nu meddelat att de är redo att visa spelets första gameplay på PAX East nästa vecka.

Koppla upp dig 21:30 på torsdag den 27 februari för en direktsänd visning av Baldur’s Gate III och en Q&A med utvecklarna. Det sägs även att en speciell gäst är med på plats. Streamen går att se på Larian Studios Youtubekanal.

Uppföljaren

Baldur’s Gate är en anrik rollspelsserie som inte sett en officiellt uppföljare sedan 2000 – om man inte räknar med expansionen Siege of Dragonspear från 2016. Ett tag tillbaka fick Larian Studios möjligheten att utveckla en regelrätt uppföljare åt Wizards of the Coast. Ständigt skämtsam gjorde Larian Studios även en sketch på hur det hela gick till.

Swen stal den hemliga rollspelsjuicen.

Baldur’s Gate III är ett rollspel i vilket spelaren skapar en eller flera karaktärer och ger sig ut på ett storslaget äventyr för att (förmodligen) rädda Faerûn. Spelet kommer stödja både single player med datorstyrda medhjälpare och multiplayer online med andra spelare.

Vågar vi oss på att gissa har spelet troligtvis ett aktivt stridssystem baserat på senaste Dungeons & Dragons-utgåvan samt möjlighet att pausa mitt i striden för att dela ut kommandon.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.