Hur byter man CSGO skins?

Att köpa och sälja skins för CSGO kommer med en mängd fördelar. Om du vill ha grymma skins när du spelar så är det bäst att köpa dem. Du får då exakt det skin du vill ha och slipper tramset kring tur och lotterifunktionerna. Om du säljer skins får du chansen att tjäna pengar på dina skins. Vissa har otroligt höga värden och du kan faktiskt få en ganska ansenlig summa genom att sälja skins.

Hitta en bra sajt att handla på

Det primära sättet att köpa och sälja skins är genom Steam. Det här kommer dock med en del nackdelar då dina pengar i Steam Wallet är spärrade. Så du kan alltså inte sälja skins och sedan ta ut pengarna till PayPal eller banken. Det här är en ganska rejäl nackdel. Men för att köpa skins är det här ett rekommenderat alternativ då det är säkert och bra, men priserna är däremot inte alltid lika bra.

Om du vill hitta skins för bättre priser (runt 20% billigare än genom Steam Community) och samtidigt få bra möjligheter att sälja skins, bör du istället kika in legitima sajter för skins som Sälj CS:GO Skins.

Så köper du skins

Om du är ute efter de bästa priserna så är det som sagt Skinwallet som rekommenderas. Genom sajten får du goda möjligheter att köpa billiga skins och det är en legitim sajt som får mycket höga betyg från användarna.

Det här ger dig chansen att välja ut just de skins du vill ha och får ett bra pris för det. Om du däremot vill sköta det lite mer automatiserat och säkert kan du alltid ta Steam Community. Det är dock viktigt att alltid jämföra priserna och se till att man inte betalar mer än man behöver bara för att man använder standardmetoden Steam för att köpa sina skins.

Var dock försiktig med privathandel mellan personer. Det här kan medföra en del risker inte minst när det involverar riktiga kontanter. Var därför väldigt noga med att se till att du faktiskt får det skin du vill ha, och inte blir lurad av personen i fråga.

Så säljer du skins

Att sälja skins är enkelt och du gör det med samma sajter som du köper. Steam Community är här det säkraste alternativet och med de högre priserna så kan det här vara riktigt lockande. Men det är som sagt viktigt att du tänker på att du inte kan ta ut pengarna från Steam Wallet. Det här är en rejäl nackdel för den som har dyrare och mer värdefulla skins, då man antagligen vill ta ut dessa pengar och använda till vad man vill.

Om du däremot vill tjäna pengar är det istället rekommenderat att du väljer en tredjepartshandel. Det finns många seriösa sajter och priserna här är ändå väldigt förmånliga. Även om du till slut får ett lite lägre pris för dina skins, vägs det upp av det faktum att pengarna betalas ut till din PayPal när du säljer via Skinwallet.

Även här bör man vara försiktig med att sälja direkt till en privatperson. Risken finns att man blir lurad på sina skins och att man sedan sitter där utan pengarna man blivit lovad. Rent generellt bör du aldrig ge dem sitt skin innan du har fått dina pengar som ni kom överens om.

0 Delningar
Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.