Slutspelsklart Svenska Elitserien i CS:GO

Nyligen avgjordes den sista seriematchen i vårsäsongens Svenska Elitserie i CS:GO. Med spänning in i sista omgången står det nu klart vilka fyra lag som kommer göra upp om topplaceringarna på Inferno Online i Stockholm den 31 maj-1 juni.

Det blir Arbogalaget EsportsAdvisers, Göteborgsbaserade lilmix, Wildfire Gaming från Stockholm, samt Monarchs från Kalmar som möts upp ansikte mot ansikte för att avgöra finalen. Det skriver organisationen i ett pressmeddelande.

– Det är upplagt för en rafflande final då samtliga lag visat på riktigt hög klass genom säsongen, säger Emil HeatoN Christensen, en av initiativtagarna till Elitserien.

Förra säsongens mästare, Kalmarlaget Monarchs (tidigare LOTB), har efter segern plockats upp av den europeiska esportsorganisationen Monarchs.GG.

Inte heller engagemanget har det varit några svårigheter med under säsongerna. I såväl sociala medier, i Sportbladets livesändningar och i kommentarsfält har lagen ivrigt hejats på av sina supportrar.

– Det kommer bli fullsatt på Inferno Online den här gången också, fortsätter HeatoN. Det är otroligt kul att se så många familjemedlemmar, klasskamrater och kollegor som är på plats och hejar på spelarna!

Nu väntar någon veckas vila, träning och uppladdning för lagen, innan det tillslut är dags för de två avgörande matcherna av vårens säsong där nästa Svenska Mästare ska koras.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.